Dé officiële verkoopsite van de beste Nederlandse tijdschriften
Van tijdschriften en boeken, tot cadeauboxen en agenda's
Altijd 25% korting op losse tijdschriften en gratis thuisbezorgd

Agenda's en kalenders Donald Duck Scheurkalender

  • Gratis verzending
  • Bezorging binnen 2-3 werkdagen
  • Past door de brievenbus
16,95

Agenda's en kalenders Donald Duck Scheurkalender

  • Gratis verzending
  • Bezorging binnen 2-3 werkdagen
  • Past door de brievenbus

Met de Donald Duck Scheurkalender begin je iedere dag met een vrolijk stripje over Donald, Kwik, Kwek & Kwak, oom Dagobert, Katrien en de andere Duckstad-bewoners. Ook vind je in deze kalender grappige prijsvragen waarmee je kans maakt op vrolijke prijzen. Dus als dit geen spetterend jaar wordt, dan eet Donald zijn pet op. Veel scheurplezier!

Uitgaven

  • Donald Duck Scheurkalender 2023
    16,95

Veelgestelde vragen

Houd rekening met een levertijd van 2 tot 3 werkdagen. 

Nee, op Lossebladen.nl krijg je altijd 25% korting op losse tijdschriften. Agenda’s, kalenders, cadeauboxen, boeken en pockets zijn hiervan uitgesloten.

Vul tijdens het afrekenen in het bestelformulier de naam en adresgegevens van de ontvanger in. Om op de hoogte te blijven van de status van je bestelling, vul je je eigen telefoonnummer en e-mailadres in. De bestelling wordt binnen 2 tot 3 werkdagen bezorgd. 

Helaas bezorgen wij geen artikelen naar het buitenland. 

Dit is mogelijk zolang de voorraad strekt. Voeg hiervoor het gewenste tijdschrift toe aan je winkelwagen. Vervolgens klik je rechtsboven op je bestelling en kies je bij 'aantal' de gewenste hoeveelheid.

Betalingen vinden plaats via iDEAL

Je kunt producten altijd binnen 14 dagen na ontvangst retourneren, mits ze ongebruikt zijn. De retourkosten zullen voor eigen rekening zijn. Neem voor het retourneren van je bestelling contact op met onze klantenservice. Zij zullen je verdere instructies geven.