Dé officiële verkoopsite van de beste Nederlandse tijdschriften
Van tijdschriften en boeken, tot cadeauboxen en agenda's
Altijd 25% korting op losse tijdschriften en gratis thuisbezorgd

Veelgestelde vragen

Er zijn geen verzendkosten.

Houd rekening met een levertijd van 2 tot 3 werkdagen. 

Nee, op Lossebladen.nl krijg je altijd 25% korting op losse tijdschriften. Agenda’s, kalenders, cadeauboxen, boeken en pockets zijn hiervan uitgesloten.

Vul tijdens het afrekenen in het bestelformulier de naam en adresgegevens van de ontvanger in. Om op de hoogte te blijven van de status van je bestelling, vul je je eigen telefoonnummer en e-mailadres in. De bestelling wordt binnen 2 tot 3 werkdagen bezorgd. 

Helaas bezorgen wij geen artikelen naar het buitenland. 

Dit is mogelijk zolang de voorraad strekt. Voeg hiervoor het gewenste tijdschrift toe aan je winkelwagen. Vervolgens klik je rechtsboven op je bestelling en kies je bij 'aantal' de gewenste hoeveelheid.

Betalingen vinden plaats via iDEAL

Je kunt producten altijd binnen 14 dagen na ontvangst retourneren, mits ze ongebruikt zijn. De retourkosten zullen voor eigen rekening zijn. Neem voor het retourneren van je bestelling contact op met onze klantenservice. Zij zullen je verdere instructies geven.

Bestel de beste boeken en strips

Krijg jij geen genoeg van lezen? Op Lossebladen.nl vind je de leukste boeken en strips voor urenlang leesplezier. Van lente- en zomerboeken, tot herfst- en winterboeken. Maar ook voor pockets, vakantieboeken en hobbyboeken ben je bij Lossebladen.nl aan het juiste adres!

Uitgebreid aanbod boeken en strips

Ben je op zoek naar een fijn zomerboek? De redacties van verschillende toptitels brengen geregeld zomerboeken uit. Wat dacht je van het Libelle Zomerboek, uitgegeven door de makers van het grootste vrouwenblad van Nederland Libelle. Maar ook andere fijne Libelle boeken zoals het Jan, Jans en de kinderen Vakantieboek en het Libelle Zomerboek


Liever een vrolijk zomerboek voor kinderen? Met het Zo Zit Dat Zomerboek en het Zo Zit Dat Vakantieboek hebben kinderen urenlang leesplezier tijdens de vakantie, waar ze ook nog iets van opsteken! 


Naast zomerboeken zijn er ook diverse vakantieboeken te vinden. Denk bijvoorbeeld aan het vrolijke Donald Duck Vakantieboek, het Zware Jongens Vakantieboek en het Donald Duck jubileum weekblad 70 jaar. Voor de jonge lezers hebben we het Donald Duck Junior Vakantieboek. Het Ducklexie boek is speciaal gemaakt voor kinderen met dyslexie en voor kinderen met lees- en spellingproblemen. Voor jonge meiden is het Tina Vakantieboek onmisbaar tijdens vakanties. Met de leukste verhalen, tips en grappige strips.


Ben jij een echte Donald Duck-fan en wil je écht niets missen? Op Lossebladen.nl vind je naast Donald Duck weekblad, ook een ruim assortiment Donald Duck-boeken voor urenlang leesplezier. In de boekenserie Club Donald Duck leer je de jonge Donald Duck kennen en lees je alles over zijn avonturen op school. 


De redactie van Flow brengt ook geregeld fijne boeken uit. In deze Flow-boeken staan verschillende boeiende thema’s centraal zoals je van Flow gewend bent. Kies uit verschillende boeken zoals een Flow Wonen special over je huis of de Flow Mindfulness special. 


Woonliefhebbers kunnen hun hart ophalen met de stijlvolle woonboeken van onder andere Eigen Huis & Interieur en Wonen Landelijke Stijl. Stuk voor stuk zijn dit heerlijke boeken om je urenlang terug te trekken en wooninspiratie op te doen. 

Boeken en strips online bestellen

Op Lossebladen.nl vind je de beste boeken en strips voor de hele familie. Bestel ze eenvoudig online en je betaalt geen verzendkosten. Alvast veel leesplezier!