Afbeelding

Agenda's en kalenders

voor de hele familie

  • Met illustraties, praktische tips en inspirerende quotes 
  • Handig voor thuis of op kantoor
  • Gratis thuisbezorgd

Bestel agenda’s en kalenders

Wil jij in het nieuwe jaar geen afspraken missen? Op Lossebladen.nl vind je fijne agenda’s en kalenders voor de hele familie. Handig voor thuis, kantoor of op school!

Uitgebreid aanbod agenda’s en kalenders

Op Lossebladen.nl vind je de leukste agenda’s en kalenders, gemaakt door de redacties van verschillende toptitels zoals Donald Duck, Libelle en vtwonen. Kies bijvoorbeeld voor de stijlvolle vtwonen agenda. In deze agenda heb je voldoende schrijfruimte voor al je afspraken en vind je de leukste wooninspiratie. Ook vind je in deze agenda praktische tips van de vtwonen-stylisten. Deze agenda is onmisbaar voor echte woonliefhebbers!


Naast de vtwonen agenda kun je ook kiezen voor de sfeervolle Ariadne at Home agenda, met de leukste en gezelligste wooninspiratie. En natuurlijk bevat deze agenda lekker veel schrijfruimte om al je afspraken te noteren.


Wil je de dag vrolijk beginnen? De Donald Duck Scheurkalender zorgt elke dag voor een lach op je gezicht met een dagelijks stripje over Donald Duck, Kwik, Kwek & Kwak, oom Dagobert, Katrien Duck en de andere Disney-figuren. Met deze scheurkalender maak je ook nog eens elke maand kans op vrolijke prijzen.


Ben je op zoek naar een fijne agenda waar je niet alleen je eigen afspraken kunt noteren, maar ook die van het hele gezin? In de Flair Family Planner vind je genoeg ruimte om alle afspraken van je gezin te noteren en krijg je tips om je leven leuker én makkelijker te maken. Met heerlijke snelle recepten, tips voor uitjes, stickers en leuke (verjaardags)kaarten is dit veel meer dan alleen maar een agenda! 


Ben jij dol op natuur en de dieren? Met de Marjolein Bastin agenda maak je er ook volgend jaar weer een prachtig jaar van. De redactie van Libelle heeft voor deze agenda samengewerkt met illustrator Marjolein Bastin. De agenda staat vol met prachtige tekeningen van alles wat Moeder Natuur te bieden heeft. De agenda bevat ook een aantal ansichtkaarten die leuk zijn om te versturen óf om zelf in te lijsten.


Flow-lezers kunnen kiezen voor de Flow agenda of de Flow scheurkalender, uitgegeven door de redactie van Flow. In de agenda en scheurkalender vind je dagelijks quotes, waardevolle inzichten en heel veel inspirerende levenslessen. 

Agenda’s en kalenders online bestellen

Op Lossebladen.nl bestel je eenvoudig agenda’s en kalenders voor het nieuwe jaar. Je betaalt geen verzendkosten.