Klantenservice
Lossebladen

Hieronder vind je de antwoorden op veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen verzendkosten.

Houd rekening met een levertijd van 2 tot 3 werkdagen. 

Ja, je betaalt hier dezelfde winkelprijs. 

Vul tijdens het afrekenen in het bestelformulier de naam en adresgegevens van de ontvanger in. Om op de hoogte te blijven van de status van je bestelling, vul je je eigen telefoonnummer en e-mailadres in. De bestelling wordt binnen 2 tot 3 werkdagen bezorgd. 

Het is niet mogelijk om een los tijdschrift dat je hebt aangeschaft digitaal te lezen. Wil je graag tijdschriften digitaal lezen? Ga dan naar Tijdschrift.nl en bekijk de mogelijkheden of bestel een proefabonnement op Kiosk.nl. Met een proefabonnement krijg je direct toegang tot de digitale editie. 

Ja dit kan. Ga hiervoor naar de titel waarvan je het eerder verschenen nummer wil bestellen. Onderaan de pagina vind je de edities tot een paar maanden terug. Staat de editie waar je naar op zoek bent er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wellicht kunnen zij je verder helpen.

Helaas bezorgen wij geen losse nummers naar het buitenland. 

Betalingen vinden plaats via iDEAL

Stel je vraag online

We doen ons best om je vraag binnen 5 werkdagen te beantwoorden.

Waar gaat je vraag over?*

Stel je vraag*

Persoonlijke gegevens

*Deze velden zijn verplicht