Dé officiële verkoopsite van de beste Nederlandse tijdschriften
Van tijdschriften en boeken, tot cadeauboxen en agenda's
Altijd gratis thuisbezorgd

Veelgestelde vragen

Je krijgt je bestelling geheel gratis thuisbezorgd.

We begrijpen natuurlijk dat je met smart uitkijkt naar je bestelling, dus je hebt deze met 2 à 3 dagen al in huis.

Vul tijdens het afrekenen in het bestelformulier de naam en adresgegevens van de ontvanger in. Om op de hoogte te blijven van de status van je bestelling, vul je je eigen telefoonnummer en e-mailadres in. De bestelling wordt binnen 2 tot 3 werkdagen bezorgd. 

Betalingen vinden plaats via iDEAL

Bij bestellingen met meer dan één artikel kan het voorkomen dat het in meerdere pakketten wordt verstuurd. De artikelen die direct leverbaar zijn, worden alvast naar je toegestuurd. De artikelen die er iets langer over doen ontvang je apart.

Bestel agenda’s en kalenders

Wil jij in het nieuwe jaar geen afspraken missen? Op Lossebladen.nl vind je fijne agenda’s en kalenders voor de hele familie. Handig voor thuis, kantoor of op school!

Uitgebreid aanbod agenda’s en kalenders

Op Lossebladen.nl vind je de leukste agenda’s en kalenders, gemaakt door de redacties van verschillende toptitels zoals Donald Duck, Libelle en vtwonen. Kies bijvoorbeeld voor de stijlvolle vtwonen agenda. In deze agenda heb je voldoende schrijfruimte voor al je afspraken en vind je de leukste wooninspiratie. Ook vind je in deze agenda praktische tips van de vtwonen-stylisten. Deze agenda is onmisbaar voor echte woonliefhebbers!


Naast de vtwonen agenda kun je ook kiezen voor de sfeervolle Ariadne at Home agenda, met de leukste en gezelligste wooninspiratie. En natuurlijk bevat deze agenda lekker veel schrijfruimte om al je afspraken te noteren.


Wil je de dag vrolijk beginnen? De Donald Duck Scheurkalender zorgt elke dag voor een lach op je gezicht met een dagelijks stripje over Donald Duck, Kwik, Kwek & Kwak, oom Dagobert, Katrien Duck en de andere Disney-figuren. Met deze scheurkalender maak je ook nog eens elke maand kans op vrolijke prijzen.


Ben jij dol op natuur en de dieren? Met de Marjolein Bastin agenda maak je er ook volgend jaar weer een prachtig jaar van. De redactie van Libelle heeft voor deze agenda samengewerkt met illustrator Marjolein Bastin. De agenda staat vol met prachtige tekeningen van alles wat noeder natuur te bieden heeft. De agenda bevat ook een aantal ansichtkaarten die leuk zijn om te versturen óf om zelf in te lijsten.

Agenda’s en kalenders online bestellen

Op Lossebladen.nl bestel je eenvoudig tijdschriften, cadeauboxen, boeken, agenda’s en kalenders voor het nieuwe jaar. Je betaalt geen verzendkosten.