Afbeelding

Altijd een

origineel cadeau

  • Leuk om te geven én om te krijgen
  • Voor elke gelegenheid
  • Gratis thuisbezorgd

Bestel leuke en originele cadeaus

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Wil je graag iemand verrassen en weet je nog niet precies met wat? Op Lossebladen.nl vind je de leukste cadeaus voor zowel mannen als vrouwen, en van jong tot oud.

Uitgebreid aanbod cadeaus en cadeauboxen

Op Lossebladen.nl vind je verschillende cadeaus voor elke gelegenheid. Kies bijvoorbeeld voor de sfeervolle vtwonen Woonbox, boordevol wooninspiratie die je niet mag missen. De Cadeaubox bevat een praktische Styleguide en leuke cadeautjes zoals een linnen vlaggenlijn, een notebook, ansichtkaarten, stickers en stijlvolle miniposters.


Op zoek naar een cadeau voor (aanstaande) ouders? De Ouders van Nu Cadeaubox bevat leuke cadeautjes die voor (aanstaande) ouders onmisbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan het 'Momlife Magazine' uitgegeven door de Ouders van Nu-redactie, een fijne hydrofieldoek, een groeimeter, notitieboek, kaarten en leuke posters.


In de Tijd voor jezelf Cadeaubox vind je alle benodigdheden om eens lekker te relaxen en tijd voor jezelf te hebben. Met fijne cadeaus zoals een lekker dik tijdschrift van de makers van Flow en Flair waarin je alles leest over tijd voor jezelf, een 1-regel-per-dag dagboek, inspirerende posters, kaarten, een boekenlegger en een fijne canvas tas voor onderweg. 


Voor echte Donald Duck fans is er de Donald Duck Cadeaubox, bomvol mooie cadeaus uit Duckstad. Met het album 'Donald Duck in Nederland' kun je heerlijk verdwalen in de avonturen in Duckstad. Ook vind je in deze Cadeaubox een Donald Duck verjaardagskalender, vrolijke kaarten, een stickervel, een potlood en een notitieboekje.


Ben je op zoek naar een ander cadeau? Op Lossebladen.nl vind je ook andere producten zoals puzzels. Het leggen van puzzelstukjes is leuk, gezellig én ontspannend om te doen. De Flow puzzels bestaan uit 1.000 stukjes en in elke puzzel van Flow staat er een ander bijzonder thema centraal. Geïllustreerd door de beste illustratoren ter wereld.  

Cadeaus online bestellen

Op Lossebladen.nl bestel je eenvoudig cadeaus die leuk zijn om te geven én om te krijgen. Alle cadeaus worden gratis thuisbezorgd. Extra pluspunt: de cadeauboxen passen door de brievenbus dus je hoeft niet thuis te blijven!