Dé officiële verkoopsite van de beste Nederlandse tijdschriften
Van tijdschriften en boeken, tot cadeauboxen en agenda's
Altijd gratis thuisbezorgd

Veelgestelde vragen

Je krijgt je bestelling geheel gratis thuisbezorgd.

We begrijpen natuurlijk dat je met smart uitkijkt naar je bestelling, dus je hebt deze met 2 à 3 dagen al in huis.

Vul tijdens het afrekenen in het bestelformulier de naam en adresgegevens van de ontvanger in. Om op de hoogte te blijven van de status van je bestelling, vul je je eigen telefoonnummer en e-mailadres in. De bestelling wordt binnen 2 tot 3 werkdagen bezorgd. 

Betalingen vinden plaats via iDEAL

Bij bestellingen met meer dan één artikel kan het voorkomen dat het in meerdere pakketten wordt verstuurd. De artikelen die direct leverbaar zijn, worden alvast naar je toegestuurd. De artikelen die er iets langer over doen ontvang je apart.

Bestel leuke en originele cadeaus

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Wil je graag iemand verrassen en weet je nog niet precies met wat? Op Lossebladen.nl vind je de leukste cadeaus voor zowel mannen als vrouwen, en van jong tot oud.

Uitgebreid aanbod cadeaus en cadeauboxen

Op Lossebladen.nl vind je verschillende cadeaus voor elke gelegenheid. Kies bijvoorbeeld voor de sfeervolle vtwonen Woonbox, boordevol wooninspiratie die je niet mag missen. De Cadeaubox bevat een praktische Styleguide en leuke cadeautjes zoals een linnen vlaggenlijn, een notebook, ansichtkaarten, stickers en stijlvolle miniposters.


Op zoek naar een cadeau voor (aanstaande) ouders? De Ouders van Nu Cadeaubox bevat leuke cadeautjes die voor (aanstaande) ouders onmisbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan het 'Momlife Magazine' uitgegeven door de Ouders van Nu-redactie, een fijne hydrofieldoek, een groeimeter, notitieboek, kaarten en leuke posters.


Voor echte Donald Duck fans is er de Donald Duck Cadeaubox, bomvol mooie cadeaus uit Duckstad. Met het album 'Donald Duck in Nederland' kun je heerlijk verdwalen in de avonturen in Duckstad. Ook vind je in deze Cadeaubox een Donald Duck verjaardagskalender, vrolijke kaarten, een stickervel, een potlood en een notitieboekje.

Cadeaus online bestellen

Op Lossebladen.nl bestel je naast tijdschriften en cadeaus die leuk zijn om te geven én om te krijgen. Alle cadeaus worden gratis thuisbezorgd. Extra pluspunt: de cadeauboxen passen door de brievenbus dus je hoeft niet thuis te blijven!