Dé officiële verkoopsite van de beste Nederlandse tijdschriften
Van tijdschriften en boeken, tot cadeauboxen en agenda's
Altijd gratis thuisbezorgd

Veelgestelde vragen

Je krijgt je bestelling geheel gratis thuisbezorgd.

Ja. Het voordeel van bestellen op Lossebladen.nl is dat jouw bestelling gratis door weer en wind wordt bezorgd.

Het is niet mogelijk om een los tijdschrift dat je hebt aangeschaft digitaal te lezen. Wil je graag tijdschriften digitaal lezen? Ga dan naar Tijdschrift.nl en bekijk de mogelijkheden of bestel een proefabonnement op Kiosk.nl. Met een proefabonnement krijg je direct toegang tot de digitale editie. 

Ja dit kan. Ga hiervoor naar de titel waarvan je het eerder verschenen nummer wil bestellen. Onderaan de pagina vind je de edities tot een paar maanden terug. Staat de editie waar je naar op zoek bent er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wellicht kunnen zij je verder helpen.

Helaas bezorgen wij geen artikelen naar het buitenland. 

Dit is mogelijk zolang de voorraad strekt. Voeg hiervoor het gewenste tijdschrift toe aan je winkelwagen. Vervolgens klik je rechtsboven op je bestelling en kies je bij 'aantal' de gewenste hoeveelheid.

Je kunt producten altijd binnen 14 dagen na ontvangst retourneren, mits ze ongebruikt zijn. De retourkosten zullen voor eigen rekening zijn. Neem voor het retourneren van je bestelling contact op met onze klantenservice. Zij zullen je verdere instructies geven.

Losse modetijdschriften

Lees je graag artikelen over betaalbare mode en blijf je graag op de hoogte van de laatste modetrends? Op Lossebladen.nl bestel je eenvoudig een los nummer van de mooiste modebladen. Doe nieuwe ideeën op en geniet van modetips en inspiratie. 

Aanbod losse modetijdschriften

In het tijdschrift Flair lees je alles over betaalbare mode en de laatste mode- en beautytrends. Je leest over alles wat het leven leuker maakt.


Het tijdschrift Libelle inspireert vrouwen over de nieuwste mode- en woontrends met uitgebreide dossiers. Daarnaast vind je in Libelle interviews, reportages en herkenbare columns


In het tijdschrift Margriet lees je de nieuwste modetrends en inspiratie. Daarnaast geniet je van herkenbare verhalen, tips voor een leuk en gezond leven en columns.

Losse modetijdschriften online bestellen

Op Lossebladen.nl bestel je eenvoudig nieuwe en eerder verschenen edities van modebladen. Handig als je reportages wil teruglezen van edities die niet meer in de winkel te koop zijn. Je profiteert tevens van gratis verzending.