Veelgestelde vragen

Er zijn geen verzendkosten.

Houd rekening met een levertijd van 2 tot 3 werkdagen. 

Ja, je betaalt hier dezelfde winkelprijs. 

Vul tijdens het afrekenen in het bestelformulier de naam en adresgegevens van de ontvanger in. Om op de hoogte te blijven van de status van je bestelling, vul je je eigen telefoonnummer en e-mailadres in. De bestelling wordt binnen 2 tot 3 werkdagen bezorgd. 

Het is niet mogelijk om een los tijdschrift dat je hebt aangeschaft digitaal te lezen. Wil je graag tijdschriften digitaal lezen? Ga dan naar Tijdschrift.nl en bekijk de mogelijkheden of bestel een proefabonnement op Kiosk.nl. Met een proefabonnement krijg je direct toegang tot de digitale editie. 

Ja dit kan. Ga hiervoor naar de titel waarvan je het eerder verschenen nummer wil bestellen. Onderaan de pagina vind je de edities tot een paar maanden terug. Staat de editie waar je naar op zoek bent er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wellicht kunnen zij je verder helpen.

Helaas bezorgen wij geen losse nummers naar het buitenland. 

Dit is mogelijk zolang de voorraad strekt. Voeg hiervoor het gewenste tijdschrift toe aan je winkelwagen. Vervolgens klik je rechtsboven op je bestelling en kies je bij 'aantal' de gewenste hoeveelheid.

Betalingen vinden plaats via iDEAL

Losse modetijdschriften

Lees je graag artikelen over betaalbare mode en blijf je graag op de hoogte van de laatste modetrends? Op Lossebladen.nl bestel je eenvoudig een los nummer van de mooiste modebladen. Doe nieuwe ideeën op en geniet van modetips en inspiratie. 

Aanbod losse modetijdschriften

Lees je graag reportages over mode, tassen en juwelen? Bestel dan een los nummer van het luxe modetijdschrift Nouveau. In glossy magazine Nouveau vind je sprankelende verhalen, interessante interviews en blijf je op de hoogte van het laatste modenieuws. 


In het tijdschrift Flair lees je alles over betaalbare mode en de laatste mode- en beautytrends. Je leest over alles wat het leven leuker maakt.


Het tijdschrift Libelle inspireert vrouwen over de nieuwste mode- en woontrends met uitgebreide dossiers. Daarnaast vind je in Libelle interviews, reportages en herkenbare columns


In het tijdschrift Margriet lees je de nieuwste modetrends en inspiratie. Daarnaast geniet je van herkenbare verhalen, tips voor een leuk en gezond leven en columns.

Losse modetijdschriften online bestellen

Op Lossebladen.nl bestel je eenvoudig nieuwe en eerder verschenen edities van modebladen. Handig als je reportages wil teruglezen van edities die niet meer in de winkel te koop zijn. Je profiteert tevens van gratis verzending.