Dé officiële verkoopsite van de beste Nederlandse tijdschriften
Van tijdschriften en boeken, tot cadeauboxen en agenda's
Altijd gratis thuisbezorgd

Veelgestelde vragen

Je krijgt je bestelling geheel gratis thuisbezorgd.

Ja. Het voordeel van bestellen op Lossebladen.nl is dat jouw bestelling gratis door weer en wind wordt bezorgd.

Het is niet mogelijk om een los tijdschrift dat je hebt aangeschaft digitaal te lezen. Wil je graag tijdschriften digitaal lezen? Ga dan naar Tijdschrift.nl en bekijk de mogelijkheden of bestel een proefabonnement op Kiosk.nl. Met een proefabonnement krijg je direct toegang tot de digitale editie. 

Ja dit kan. Ga hiervoor naar de titel waarvan je het eerder verschenen nummer wil bestellen. Onderaan de pagina vind je de edities tot een paar maanden terug. Staat de editie waar je naar op zoek bent er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wellicht kunnen zij je verder helpen.

Helaas bezorgen wij geen artikelen naar het buitenland. 

Dit is mogelijk zolang de voorraad strekt. Voeg hiervoor het gewenste tijdschrift toe aan je winkelwagen. Vervolgens klik je rechtsboven op je bestelling en kies je bij 'aantal' de gewenste hoeveelheid.

Je kunt producten altijd binnen 14 dagen na ontvangst retourneren, mits ze ongebruikt zijn. De retourkosten zullen voor eigen rekening zijn. Neem voor het retourneren van je bestelling contact op met onze klantenservice. Zij zullen je verdere instructies geven.

Losse tijdschriften voor kleuters en peuters

Ben je op zoek naar een los tijdschriften voor kleuters en peuters? Op Lossebladen.nl vind je vrolijke en leerzame tijdschriften zoals Donald Duck Junior.

Aanbod losse tijdschriften voor kleuters en peuters

Het vrolijke Donald Duck Junior is speciaal gemaakt voor leergierige kleuters om spelenderwijs te leren lezen en schrijven. Door de grote letters en overzichtelijke bladzijden zijn de verhalen makkelijk te lezen. Peuters kunnen met dit tijdschrift genieten van een extra lang voorleesverhaal en zelf plaatjes kijken. Met Donald Duck Junior wordt leren lezen hartstikke leuk! 

Losse tijdschriften voor kleuters en peuters online bestellen

Op Lossebladen.nl bestel je eenvoudig een los nummer of stel je zelf een pakket samen met verschillende tijdschriften voor kleuters en peuters. Je bestelt zowel nieuwe, als eerder verschenen edities die niet meer in de winkel te koop zijn. Deze losse tijdschriften zijn eveneens handig om thuis mee te oefenen wanneer je kind leert lezen en schrijven.