Dé officiële verkoopsite van de beste Nederlandse tijdschriften
Van tijdschriften en boeken, tot cadeauboxen en agenda's
Altijd gratis thuisbezorgd

Veelgestelde vragen

Je krijgt je bestelling geheel gratis thuisbezorgd.

Ja. Het voordeel van bestellen op Lossebladen.nl is dat jouw bestelling gratis door weer en wind wordt bezorgd.

Het is niet mogelijk om een los tijdschrift dat je hebt aangeschaft digitaal te lezen. Wil je graag tijdschriften digitaal lezen? Ga dan naar Tijdschrift.nl en bekijk de mogelijkheden of bestel een proefabonnement op Kiosk.nl. Met een proefabonnement krijg je direct toegang tot de digitale editie. 

Ja dit kan. Ga hiervoor naar de titel waarvan je het eerder verschenen nummer wil bestellen. Onderaan de pagina vind je de edities tot een paar maanden terug. Staat de editie waar je naar op zoek bent er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wellicht kunnen zij je verder helpen.

Helaas bezorgen wij geen artikelen naar het buitenland. 

Dit is mogelijk zolang de voorraad strekt. Voeg hiervoor het gewenste tijdschrift toe aan je winkelwagen. Vervolgens klik je rechtsboven op je bestelling en kies je bij 'aantal' de gewenste hoeveelheid.

Je kunt producten altijd binnen 14 dagen na ontvangst retourneren, mits ze ongebruikt zijn. De retourkosten zullen voor eigen rekening zijn. Neem voor het retourneren van je bestelling contact op met onze klantenservice. Zij zullen je verdere instructies geven.

Losse tijdschriften voor ouders

Ben je op zoek naar losse tijdschriften voor ouders? Wil je graag alles lezen over het ouderschap, baby's, peuters en kleuters? Op Lossebladen.nl bestel je eenvoudig losse tijdschriften voor zowel jonge als ervaren ouders. 

Aanbod losse tijdschriften voor ouders

Met een los nummer Ouders van Nu lees je alles over het ouderschap. Van feiten en fabels, tot handige opvoedtips en deskundige adviezen. Ben je zwanger? Dan lees je in het tijdschrift Ouders van Nu Zwanger alles wat je als jonge moeder wil weten. Van herkenbare verhalen en tips, tot informatie over bevallen. Volg je zwangerschap van week tot week en doe inspiratie op voor de babykamer. 

Losse tijdschriften voor ouders online bestellen

Op Lossebladen.nl vind je zowel nieuwe als eerder verschenen edities van tijdschriften voor ouders. Handig als je een editie wil teruglezen die niet meer in de winkel te koop is. Op Lossebladen.nl bestel je eenvoudig een los nummer en ontdek je de wondere wereld van het ouderschap. Veel leesplezier!