Dé officiële verkoopsite van de beste Nederlandse tijdschriften
Van tijdschriften en boeken, tot cadeauboxen en agenda's
Altijd 25% korting op losse tijdschriften en gratis thuisbezorgd

Boeken en strips Eigen Huis & Interieur Boeken

  • Gratis verzending
  • Bezorging binnen 2-3 werkdagen
  • Past door de brievenbus
Nieuwste
uitgave
19,99

Boeken en strips Eigen Huis & Interieur Boeken

  • Gratis verzending
  • Bezorging binnen 2-3 werkdagen
  • Past door de brievenbus

Met trots selecteerden wij uit ons rijke archief de twintig allermooiste interieurs voor ons nieuwste boek, Living in the City. Want de manier waarop we wonen is al lang niet meer dezelfde als die van pakweg twintig jaar geleden: interieurs zijn flexibel, materialen combineren industrieel met ambachtelijk, meubels hebben een verhaal. Van loft tot herenhuis, van Raw Color tot Patrizia Moroso: twintig inspirerende voorbeelden van eigentijds wonen in de stad.

Uitgaven

  • Living in the City
    19,99

Veelgestelde vragen

Er zijn geen verzendkosten.

Houd rekening met een levertijd van 2 tot 3 werkdagen. 

Nee, op Lossebladen.nl krijg je altijd 25% korting op losse tijdschriften. Agenda’s, kalenders, cadeauboxen, boeken en pockets zijn hiervan uitgesloten.

Vul tijdens het afrekenen in het bestelformulier de naam en adresgegevens van de ontvanger in. Om op de hoogte te blijven van de status van je bestelling, vul je je eigen telefoonnummer en e-mailadres in. De bestelling wordt binnen 2 tot 3 werkdagen bezorgd. 

Helaas bezorgen wij geen artikelen naar het buitenland. 

Dit is mogelijk zolang de voorraad strekt. Voeg hiervoor het gewenste tijdschrift toe aan je winkelwagen. Vervolgens klik je rechtsboven op je bestelling en kies je bij 'aantal' de gewenste hoeveelheid.

Betalingen vinden plaats via iDEAL

Je kunt producten altijd binnen 14 dagen na ontvangst retourneren, mits ze ongebruikt zijn. De retourkosten zullen voor eigen rekening zijn. Neem voor het retourneren van je bestelling contact op met onze klantenservice. Zij zullen je verdere instructies geven.