Afbeelding

Ontdek

de beste

boeken en strips

  • Éxtra veel leesplezier en inspiratie
  • Voor de hele familie
  • Gratis thuisbezorgd

Bestel de beste boeken en strips

Krijg jij geen genoeg van lezen? Op Lossebladen.nl vind je de leukste boeken en strips voor urenlang leesplezier. Van lente- en zomerboeken, tot herfst- en winterboeken. Maar ook voor pockets, vakantieboeken en hobbyboeken ben je bij Lossebladen.nl aan het juiste adres!

Uitgebreid aanbod boeken en strips

Ben je op zoek naar een fijn zomerboek? De redacties van verschillende toptitels brengen geregeld zomerboeken uit. Wat dacht je van het Libelle Zomerboek, uitgegeven door de makers van het grootste vrouwenblad van Nederland Libelle. Maar ook andere fijne Libelle boeken zoals het Jan, Jans en de kinderen Vakantieboek en het Libelle Winterboek


Liever een vrolijk zomerboek voor kinderen? Met het Zo Zit Dat Zomerboek en het Zo Zit Dat Vakantieboek hebben kinderen urenlang leesplezier tijdens de vakantie, waar ze ook nog iets van opsteken! 


Naast zomerboeken zijn er ook diverse vakantieboeken te vinden. Denk bijvoorbeeld aan het vrolijke Donald Duck Vakantieboek, het Zware Jongens Vakantieboek en het Willie Wortel Vakantieboek. Voor de jonge lezers hebben we het Donald Duck Junior Vakantieboek. Het Ducklexie Vakantieboek is speciaal gemaakt voor kinderen met dyslexie en voor kinderen met lees- en spellingproblemen. Voor jonge meiden is het Tina Vakantieboek onmisbaar tijdens vakanties. Met de leukste verhalen, tips en grappige strips.


Ben jij een echte Donald Duck-fan en wil je écht niets missen? Op Lossebladen.nl vind je naast Donald Duck weekblad, ook een ruim assortiment Donald Duck-boeken voor urenlang leesplezier. In de boekenserie Club Donald Duck leer je de jonge Donald Duck kennen en lees je alles over zijn avonturen op school. 


De redactie van Flow brengt ook geregeld fijne boeken uit. In deze Flow-boeken staan verschillende boeiende thema’s centraal zoals je van Flow gewend bent. Kies uit verschillende boeken zoals een Flow Wonen special over je huis of de Flow Mindfulness special. 


Woonliefhebbers kunnen hun hart ophalen met de stijlvolle woonboeken van onder andere Eigen Huis & Interieur en Wonen Landelijke Stijl. Stuk voor stuk zijn dit heerlijke boeken om je urenlang terug te trekken en wooninspiratie op te doen. 


Boeken en strips online bestellen

Op Lossebladen.nl vind je de beste boeken en strips voor de hele familie. Bestel ze eenvoudig online en je betaalt geen verzendkosten. Alvast veel leesplezier!