Dé officiële verkoopsite van de beste Nederlandse tijdschriften
Van tijdschriften en boeken, tot cadeauboxen en agenda's
Altijd gratis thuisbezorgd

Veelgestelde vragen

Je krijgt je bestelling geheel gratis thuisbezorgd.

Ja. Het voordeel van bestellen op Lossebladen.nl is dat jouw bestelling gratis door weer en wind wordt bezorgd.

Het is niet mogelijk om een los tijdschrift dat je hebt aangeschaft digitaal te lezen. Wil je graag tijdschriften digitaal lezen? Ga dan naar Tijdschrift.nl en bekijk de mogelijkheden of bestel een proefabonnement op Kiosk.nl. Met een proefabonnement krijg je direct toegang tot de digitale editie. 

Ja dit kan. Ga hiervoor naar de titel waarvan je het eerder verschenen nummer wil bestellen. Onderaan de pagina vind je de edities tot een paar maanden terug. Staat de editie waar je naar op zoek bent er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wellicht kunnen zij je verder helpen.

Helaas bezorgen wij geen artikelen naar het buitenland. 

Dit is mogelijk zolang de voorraad strekt. Voeg hiervoor het gewenste tijdschrift toe aan je winkelwagen. Vervolgens klik je rechtsboven op je bestelling en kies je bij 'aantal' de gewenste hoeveelheid.

Je kunt producten altijd binnen 14 dagen na ontvangst retourneren, mits ze ongebruikt zijn. De retourkosten zullen voor eigen rekening zijn. Neem voor het retourneren van je bestelling contact op met onze klantenservice. Zij zullen je verdere instructies geven.

De boeken van Donald Duck

Donald Duck Winterboek


Tijdens de koude winterdagen is er niets leuker dan lekker weg te kruipen met het Donald Duck Winterboek! In dit winterse boek ga je met Donald Duck mee op avontuur in Duckstad. Ook vind je in dit winterboek volop leuke puzzels.


Donald Duck Vakantieboek


De vakantieboeken van Donald Duck zijn ideaal voor tijdens je vakantie. Of je nu thuis blijft of deze zomer weggaat, met dit boek verveel je je geen moment! Het zomerboek staat tjokvol vrolijke puzzels, moppen, spelletjes en natuurlijk heel veel grappige en avontuurlijke verhalen van Donald en de andere inwoners van Duckstad. Je bestelt het vakantieboek eenvoudig op lossebladen.nl en betaalt geen verzendkosten. 


Club Donald Duck


Je kent Donald Duck natuurlijk vooral van de strips. Maar er is ook een echt leesboek van de makers van Donald Duck: Club Donald Duck! In dit boek lees je alles over de avonturen van Donald Duck als puber, het mooiste meisje van de DOINK-school Katrien en natuurlijk alle andere Disney-vrienden zoals Mickey, Goofy en Willie Wortel.


Donald Duck Puzzelboek


De puzzelboeken van Donald Duck laten jouw hersens kraken! In deze puzzelboeken vind je kruiswoordpuzzels, sudoku's en nog veel meer piekerpuzzels! Pak je pen of je potlood en ga lekker aan de slag. Puzzelplezier verzekerd met dit boek!


Online bestellen


Op lossebladen.nl bestel je eenvoudig boeken van Donald Duck. Of je nu op zoek bent naar vakantieboeken voor tijdens de zomer, een leuk winterboek, fijne leesboeken of puzzelboeken, bij lossebladen.nl ben je aan het juiste adres. Je krijgt het Donald Duck-boek binnen 2 tot 3 werkdagen gratis thuisbezorgd.