Bestel losse tijdschriften voor kinderen

  1. De leukste kindertijdschriften voor 5 tot 15 jaar
  2. Nieuwe en eerder verschenen edities
  3. Gratis thuisbezorgd

Losse tijdschriften voor kinderen

Ben je op zoek naar een los nummer van een leuk en vrolijk kindertijdschrift? Op Lossebladen.nl vind je verschillende losse tijdschriften voor kinderen. Deze kindertijdschriften zijn geschikt voor verschillende leeftijden van 5 tot 15 jaar.

Ruim aanbod losse tijdschriften voor kinderen

In het kindertijdschrift Donald Duck volg je de belevenissen van Donald, oom Dagobert, de stoute neefjes, Katrien en natuurlijk de klunzige Goofy. Met het kindertijdschrift Donald Duck Junior leren kinderen spelenderwijs lezen en schrijven. Bestel een los nummer als je kind in groep 3 zit om thuis te kunnen oefenen. Fans die geen genoeg kunnen krijgen van Donald Duck, kunnen een los nummer bestellen van Donald Duck Extra. En in het kindertijdschrift Donald Duck Specials ga je mee op nóg meer avontuur in Duckstad. Ook leuk; elke Special heeft een eigen thema. 


Ben je op zoek naar losse tijdschriften voor meisjes? Koop dan een los tijdschrift van Katrien Duck of Tina. Het tijdschrift Katrien is geschikt voor meisjes in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. Meisjes in groep 3 kunnen met Katrien Duck ook op een leuke manier oefenen met lezen en schrijven. In het tijdschrift Tina lees je alles over mode, knutseltips, horoscopen en stripverhalen. Tina is er voor meisjes in de leeftijd van 8 tot 12 jaar.


Met het informatieve kindertijdschrift Zo Zit Dat leren kinderen de leukste feitjes en weetjes over natuur, dieren, wetenschap, techniek, sport, games en nog veel meer. Zo Zit Dat is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 9 tot 15 jaar.

Losse kindertijdschriften online bestellen

Op Lossebladen.nl bestel je eenvoudig een los nummer of stel je je eigen tijdschriftenpakket samen met verschillende kinderbladen. Je vindt bij Lossebladen.nl nieuwe en eerder verschenen edities die niet meer in de winkel te koop zijn.