Dé officiële verkoopsite van de beste Nederlandse tijdschriften
Van tijdschriften en boeken, tot cadeauboxen en agenda's
Altijd gratis thuisbezorgd

Veelgestelde vragen

Je krijgt je bestelling geheel gratis thuisbezorgd.

Ja. Het voordeel van bestellen op Lossebladen.nl is dat jouw bestelling gratis door weer en wind wordt bezorgd.

Het is niet mogelijk om een los tijdschrift dat je hebt aangeschaft digitaal te lezen. Wil je graag tijdschriften digitaal lezen? Ga dan naar Tijdschrift.nl en bekijk de mogelijkheden of bestel een proefabonnement op Kiosk.nl. Met een proefabonnement krijg je direct toegang tot de digitale editie. 

Ja dit kan. Ga hiervoor naar de titel waarvan je het eerder verschenen nummer wil bestellen. Onderaan de pagina vind je de edities tot een paar maanden terug. Staat de editie waar je naar op zoek bent er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wellicht kunnen zij je verder helpen.

Helaas bezorgen wij geen artikelen naar het buitenland. 

Dit is mogelijk zolang de voorraad strekt. Voeg hiervoor het gewenste tijdschrift toe aan je winkelwagen. Vervolgens klik je rechtsboven op je bestelling en kies je bij 'aantal' de gewenste hoeveelheid.

Je kunt producten altijd binnen 14 dagen na ontvangst retourneren, mits ze ongebruikt zijn. De retourkosten zullen voor eigen rekening zijn. Neem voor het retourneren van je bestelling contact op met onze klantenservice. Zij zullen je verdere instructies geven.

Losse tijdschriften voor kinderen

Ben je op zoek naar een los nummer van een leuk en vrolijk kindertijdschrift? Op Lossebladen.nl vind je verschillende losse tijdschriften voor kinderen. Deze kindertijdschriften zijn geschikt voor verschillende leeftijden van 5 tot 15 jaar.

Ruim aanbod losse tijdschriften voor kinderen

In het kindertijdschrift Donald Duck volg je de belevenissen van Donald, oom Dagobert, de stoute neefjes, Katrien en natuurlijk de klunzige Goofy. Met het kindertijdschrift Donald Duck Junior leren kinderen spelenderwijs lezen en schrijven. Bestel een los nummer als je kind in groep 3 zit om thuis te kunnen oefenen. Fans die geen genoeg kunnen krijgen van Donald Duck, kunnen een los nummer bestellen van Donald Duck Extra. En in het kindertijdschrift Donald Duck Specials ga je mee op nóg meer avontuur in Duckstad. Ook leuk; elke Special heeft een eigen thema. 


Ben je op zoek naar losse tijdschriften voor meisjes? Koop dan een los tijdschrift van Katrien Duck of Tina. Het tijdschrift Katrien is geschikt voor meisjes in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. Meisjes in groep 3 kunnen met Katrien Duck ook op een leuke manier oefenen met lezen en schrijven. In het tijdschrift Tina lees je alles over mode, knutseltips, horoscopen en stripverhalen. Tina is er voor meisjes in de leeftijd van 8 tot 12 jaar.


Met het informatieve kindertijdschrift Zo Zit Dat leren kinderen de leukste feitjes en weetjes over natuur, dieren, wetenschap, techniek, sport, games en nog veel meer. Zo Zit Dat is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 9 tot 15 jaar.

Losse kindertijdschriften online bestellen

Op Lossebladen.nl bestel je eenvoudig een los nummer of stel je je eigen tijdschriftenpakket samen met verschillende kinderbladen. Je vindt bij Lossebladen.nl nieuwe en eerder verschenen edities die niet meer in de winkel te koop zijn.