Zelf een pakket samenstellen

Kun je niet kiezen uit het enorme aanbod losse tijdschriften? Of heb jij behoefte aan extra veel leesplezier? Stel dan je eigen tijdschriftenpakket samen op Lossebladen.nl. Kies uit verschillende damesbladen, woonbladen, mannenbladen, kinderbladen en nog veel meer. Bestel meerdere losse tijdschriften en ontdek of een tijdschrift bij je past.

Aanbod losse tijdschriften

Met meer dan 40 titels is het wel zo fijn om zelf een tijdschriftenpakket te kunnen samenstellen. Kies voor een tijdschriftenpakket voor jezelf met je favoriete bladen of verras je partner, vriendin of kind en stel een tijdschriftenpakket samen met verschillende titels. Kies bijvoorbeeld voor de populaire vrouwenbladen Libelle en Margriet. Maar ook Nouveau, Flow en Flair zijn geliefd bij vrouwen van verschillende leeftijden. 


De favoriete woontijdschriften van velen zijn vtwonen, Eigen Huis & Interieur, Ariadne at Home, Brocante Living, Stijlvol Wonen en Wonen Landelijke Stijl. Voor de jongste lezers hebben we verschillende losse jeugdtijdschriften zoals Donald Duck, Katrien Duck, Tina en Zo Zit Dat


Mannen kunnen hun hart ophalen met de beste losse autobladen zoals AutoWeek, AutoWeek Classics, GTO en AutoWeek Campers. Vergeet ook de entertainmentbladen niet zoals Story, Veronica Superguide en Totaal TV. Met deze bladen blijf jij op de hoogte van al het entertainment- en tv-nieuws. 

Tijdschriftenpakket online bestellen

Op Lossebladen.nl stel je eenvoudig een eigen pakket samen. Je kunt kiezen uit meer dan 60 losse tijdschriften. Van zowel nieuwe, als eerder verschenen edities die niet meer in de winkel te koop zijn. Alle tijdschriftenpakketten worden gratis thuisbezorgd. Veel leesplezier!