Dé officiële verkoopsite van de beste Nederlandse tijdschriften
Van tijdschriften en boeken, tot cadeauboxen en agenda's
Altijd gratis thuisbezorgd

Veelgestelde vragen

Je krijgt je bestelling geheel gratis thuisbezorgd.

Ja. Het voordeel van bestellen op Lossebladen.nl is dat jouw bestelling gratis door weer en wind wordt bezorgd.

Het is niet mogelijk om een los tijdschrift dat je hebt aangeschaft digitaal te lezen. Wil je graag tijdschriften digitaal lezen? Ga dan naar Tijdschrift.nl en bekijk de mogelijkheden of bestel een proefabonnement op Kiosk.nl. Met een proefabonnement krijg je direct toegang tot de digitale editie. 

Ja dit kan. Ga hiervoor naar de titel waarvan je het eerder verschenen nummer wil bestellen. Onderaan de pagina vind je de edities tot een paar maanden terug. Staat de editie waar je naar op zoek bent er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wellicht kunnen zij je verder helpen.

Helaas bezorgen wij geen artikelen naar het buitenland. 

Dit is mogelijk zolang de voorraad strekt. Voeg hiervoor het gewenste tijdschrift toe aan je winkelwagen. Vervolgens klik je rechtsboven op je bestelling en kies je bij 'aantal' de gewenste hoeveelheid.

Je kunt producten altijd binnen 14 dagen na ontvangst retourneren, mits ze ongebruikt zijn. De retourkosten zullen voor eigen rekening zijn. Neem voor het retourneren van je bestelling contact op met onze klantenservice. Zij zullen je verdere instructies geven.

Zelf een pakket samenstellen

Kun je niet kiezen uit het enorme aanbod losse tijdschriften? Of heb jij behoefte aan extra veel leesplezier? Stel dan je eigen tijdschriftenpakket samen op Lossebladen.nl. Kies uit verschillende damesbladen, woonbladen, mannenbladen, kinderbladen en nog veel meer. Bestel meerdere losse tijdschriften en ontdek of een tijdschrift bij je past.

Aanbod losse tijdschriften

Met meer dan 40 titels is het wel zo fijn om zelf een tijdschriftenpakket te kunnen samenstellen. Kies voor een tijdschriftenpakket voor jezelf met je favoriete bladen of verras je partner, vriendin of kind en stel een tijdschriftenpakket samen met verschillende titels. Kies bijvoorbeeld voor de populaire vrouwenbladen Libelle en Margriet. Maar ook Flow en Flair zijn geliefd bij vrouwen van verschillende leeftijden. 


De favoriete woontijdschriften van velen zijn vtwonen, Eigen Huis & Interieur, Ariadne at Home, Brocante Living, Stijlvol Wonen en Wonen Landelijke Stijl. Voor de jongste lezers hebben we verschillende losse jeugdtijdschriften zoals Donald Duck, Katrien Duck, Tina en Zo Zit Dat. 


Mannen kunnen hun hart ophalen met de beste losse autobladen zoals AutoWeek, AutoWeek Classics, GTO en AutoWeek Campers. Vergeet ook de entertainmentbladen niet zoals Story, Veronica Superguide en Totaal TV. Met deze bladen blijf jij op de hoogte van al het entertainment- en tv-nieuws. 

Tijdschriftenpakket online bestellen

Op Lossebladen.nl stel je eenvoudig een eigen leespakket samen. Je kunt kiezen uit meer dan 60 losse tijdschriften. Van zowel nieuwe, als eerder verschenen edities die niet meer in de winkel te koop zijn. Alle tijdschriftenpakketten worden gratis thuisbezorgd. Veel leesplezier!