Dé officiële verkoopsite van de beste Nederlandse tijdschriften
Van tijdschriften en boeken, tot cadeauboxen en agenda's
Altijd gratis thuisbezorgd

Veelgestelde vragen

Je krijgt je bestelling geheel gratis thuisbezorgd.

Ja. Het voordeel van bestellen op Lossebladen.nl is dat jouw bestelling gratis door weer en wind wordt bezorgd.

Het is niet mogelijk om een los tijdschrift dat je hebt aangeschaft digitaal te lezen. Wil je graag tijdschriften digitaal lezen? Ga dan naar Tijdschrift.nl en bekijk de mogelijkheden of bestel een proefabonnement op Kiosk.nl. Met een proefabonnement krijg je direct toegang tot de digitale editie. 

Ja dit kan. Ga hiervoor naar de titel waarvan je het eerder verschenen nummer wil bestellen. Onderaan de pagina vind je de edities tot een paar maanden terug. Staat de editie waar je naar op zoek bent er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wellicht kunnen zij je verder helpen.

Helaas bezorgen wij geen artikelen naar het buitenland. 

Dit is mogelijk zolang de voorraad strekt. Voeg hiervoor het gewenste tijdschrift toe aan je winkelwagen. Vervolgens klik je rechtsboven op je bestelling en kies je bij 'aantal' de gewenste hoeveelheid.

Je kunt producten altijd binnen 14 dagen na ontvangst retourneren, mits ze ongebruikt zijn. De retourkosten zullen voor eigen rekening zijn. Neem voor het retourneren van je bestelling contact op met onze klantenservice. Zij zullen je verdere instructies geven.

Roddelblad Story

Blijf je graag op de hoogte van het laatste nieuws uit de royalty- en showbizzwereld? Bestel dan een los nummer van roddelblad Story. In het tijdschrift Story lees je alles over beroemdheden uit binnen- en buitenland en geniet je van openhartige interviews, roddels en spraakmakende onthullingen van bekende Nederlanders, de internationale jetset en koningshuizen. Het tijdschrift Story vertelt je hoe het écht zit en geeft een onthullend kijkje achter de schermen bij beroemdheden. 

Losse roddelbladen online bestellen

Op Lossebladen.nl bestel je zowel nieuwe als eerder verschenen edities van het tijdschrift Story. Zo is het mogelijk om reportages en verhalen terug te lezen uit edities die niet meer in de winkel te koop zijn. Op Lossebladen.nl bestel je eenvoudig een los nummer van een roddelblad en profiteer je van gratis verzending. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om zelf een tijdschriftenpakket samen te stellen met je favoriete bladen. Veel leesplezier!