Veelgestelde vragen

Er zijn geen verzendkosten.

Houd rekening met een levertijd van 2 tot 3 werkdagen. 

Ja, je betaalt hier dezelfde winkelprijs. 

Vul tijdens het afrekenen in het bestelformulier de naam en adresgegevens van de ontvanger in. Om op de hoogte te blijven van de status van je bestelling, vul je je eigen telefoonnummer en e-mailadres in. De bestelling wordt binnen 2 tot 3 werkdagen bezorgd. 

Het is niet mogelijk om een los tijdschrift dat je hebt aangeschaft digitaal te lezen. Wil je graag tijdschriften digitaal lezen? Ga dan naar Tijdschrift.nl en bekijk de mogelijkheden of bestel een proefabonnement op Kiosk.nl. Met een proefabonnement krijg je direct toegang tot de digitale editie. 

Ja dit kan. Ga hiervoor naar de titel waarvan je het eerder verschenen nummer wil bestellen. Onderaan de pagina vind je de edities tot een paar maanden terug. Staat de editie waar je naar op zoek bent er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wellicht kunnen zij je verder helpen.

Helaas bezorgen wij geen losse nummers naar het buitenland. 

Dit is mogelijk zolang de voorraad strekt. Voeg hiervoor het gewenste tijdschrift toe aan je winkelwagen. Vervolgens klik je rechtsboven op je bestelling en kies je bij 'aantal' de gewenste hoeveelheid.

Betalingen vinden plaats via iDEAL

Glossy magazine Nouveau

Lees je graag verhalen over beauty, cultuur, mode en meer? Bestel dan een los nummer van het grootste luxe glossy magazine van Nederland; Nouveau. In Nouveau vind je uitgebreide reportages over mode, juwelen en nog veel meer thema’s die jij als vrouw niet wil missen. Met het glossy tijdschrift Nouveau geniet je van sprankelende verhalen, interessante interviews met bekende Nederlanders en kijk je binnen in droomhuizen. In de Cultuur à la Carte rubriek vind je alles over nieuwe boeken, films, theaterproducties, concerten en tentoonstellingen. 

Losse glossy tijdschriften online bestellen

Op Lossebladen.nl bestel je zowel nieuwe als eerder verschenen edities van het glossy magazine Nouveau. Handig als je reportages en verhalen wil teruglezen uit edities die niet meer in de winkel te koop zijn. Op Lossebladen.nl bestel je eenvoudig een los nummer van glossy tijdschriften en profiteer je van gratis verzending.