Jeugdtijdschriften

  1. De leukste jeugdtijdschriften voor 5 tot 15 jaar
  2. Nieuwe en eerder verschenen edities
  3. Gratis thuisbezorgd

Bestel losse tijdschriften voor jeugd

Ben je op zoek naar een los nummer van een leuk, vrolijk of spannend jeugdblad? Op Lossebladen.nl vind je verschillende losse tijdschriften voor jeugd. Deze jeugdbladen zijn geschikt voor verschillende leeftijden, voor jongens én meisjes. Probeer eens een los nummer en kijk of een tijdschrift bij je past. 

Aanbod losse jeugdtijdschriften

Met een los nummer van het populaire jeugdblad Donald Duck geniet je van de belevenissen van Donald, oom Dagobert, de stoute neefjes, Katrien en natuurlijk alle andere Disney figuren. Met het jeugdblad Donald Duck Junior leer je als beginnende lezer spelenderwijs lezen en schrijven. De échte Duck-fans kunnen een los nummer bestellen van Donald Duck Extra. En in het dubbeldikke jeugdblad Donald Duck Specials vind je nóg meer spannende en grappige avonturen van Donald Duck, elk met een eigen thema. 


Wil je meekijken in het leven van Katrien Duck? Bestel dan een los nummer van dit jeugdblad en ga met Katrien mee op avontuur. Met een los nummer van het jeugdtijdschrift Tina lees je alles over meidendingen zoals de nieuwste mode, quizjes, horoscopen en stripverhalen. Tina fans die geen genoeg kunnen krijgen, kunnen een los nummer kopen van Tina Specials. Dit jeugdblad staat bommetje vol strips, tips, spelletjes, leesverhalen, puzzels en nog veel meer leuks! 


Het informatie jeugdtijdschrift Zo Zit Dat brengt de leukste feitjes en weetjes voor kids. Als lezer krijg je antwoord op interessante vragen over natuur, dieren, wetenschap, techniek, sport, games en nog veel meer. Is je kind een nieuwsgierig aagje? Koop dan een los nummer.

Losse jeugdtijdschriften online bestellen

Op Lossebladen.nl koop je jeugdtijdschriften van nieuwe en eerder verschenen edities die niet meer in de winkel te koop zijn. Bestel eenvoudig een los nummer of stel je eigen tijdschriftenpakket samen met stripbladen en informatieve kindertijdschriften.