Dé officiële verkoopsite van de beste Nederlandse tijdschriften
Van tijdschriften en boeken, tot cadeauboxen en agenda's
Altijd gratis thuisbezorgd

Veelgestelde vragen

Je krijgt je bestelling geheel gratis thuisbezorgd.

Ja. Het voordeel van bestellen op Lossebladen.nl is dat jouw bestelling gratis door weer en wind wordt bezorgd.

Het is niet mogelijk om een los tijdschrift dat je hebt aangeschaft digitaal te lezen. Wil je graag tijdschriften digitaal lezen? Ga dan naar Tijdschrift.nl en bekijk de mogelijkheden of bestel een proefabonnement op Kiosk.nl. Met een proefabonnement krijg je direct toegang tot de digitale editie. 

Ja dit kan. Ga hiervoor naar de titel waarvan je het eerder verschenen nummer wil bestellen. Onderaan de pagina vind je de edities tot een paar maanden terug. Staat de editie waar je naar op zoek bent er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wellicht kunnen zij je verder helpen.

Helaas bezorgen wij geen artikelen naar het buitenland. 

Dit is mogelijk zolang de voorraad strekt. Voeg hiervoor het gewenste tijdschrift toe aan je winkelwagen. Vervolgens klik je rechtsboven op je bestelling en kies je bij 'aantal' de gewenste hoeveelheid.

Je kunt producten altijd binnen 14 dagen na ontvangst retourneren, mits ze ongebruikt zijn. De retourkosten zullen voor eigen rekening zijn. Neem voor het retourneren van je bestelling contact op met onze klantenservice. Zij zullen je verdere instructies geven.

Bestel losse tijdschriften voor jeugd

Ben je op zoek naar een los nummer van een leuk, vrolijk of spannend jeugdblad? Op Lossebladen.nl vind je verschillende losse tijdschriften voor jeugd. Deze jeugdbladen zijn geschikt voor verschillende leeftijden, voor jongens én meisjes. Probeer eens een los nummer en kijk of een tijdschrift bij je past. 

Aanbod losse jeugdtijdschriften

Met een los nummer van het populaire jeugdblad Donald Duck geniet je van de belevenissen van Donald, oom Dagobert, de stoute neefjes, Katrien en natuurlijk alle andere Disney figuren. Met het jeugdblad Donald Duck Junior leer je als beginnende lezer spelenderwijs lezen en schrijven. De échte Duck-fans kunnen een los nummer bestellen van Donald Duck Extra. En in het dubbeldikke jeugdblad Donald Duck Specials vind je nóg meer spannende en grappige avonturen van Donald Duck, elk met een eigen thema. 


Wil je meekijken in het leven van Katrien Duck? Bestel dan een los nummer van dit jeugdblad en ga met Katrien mee op avontuur. Met een los nummer van het jeugdtijdschrift Tina lees je alles over meidendingen zoals de nieuwste mode, quizjes, horoscopen en stripverhalen. Tina fans die geen genoeg kunnen krijgen, kunnen een los nummer kopen van Tina Specials. Dit jeugdblad staat bommetje vol strips, tips, spelletjes, leesverhalen, puzzels en nog veel meer leuks! 


Het informatie jeugdtijdschrift Zo Zit Dat brengt de leukste feitjes en weetjes voor kids. Als lezer krijg je antwoord op interessante vragen over natuur, dieren, wetenschap, techniek, sport, games en nog veel meer. Is je kind een nieuwsgierig aagje? Koop dan een los nummer.

Losse jeugdtijdschriften online bestellen

Op Lossebladen.nl koop je jeugdtijdschriften van nieuwe en eerder verschenen edities die niet meer in de winkel te koop zijn. Bestel eenvoudig een los nummer of stel je eigen tijdschriftenpakket samen met stripbladen en informatieve kindertijdschriften.