Dé officiële verkoopsite van de beste Nederlandse tijdschriften
Van tijdschriften en boeken, tot cadeauboxen en agenda's
Altijd gratis thuisbezorgd

Veelgestelde vragen

Je krijgt je bestelling geheel gratis thuisbezorgd.

We begrijpen natuurlijk dat je met smart uitkijkt naar je bestelling, dus je hebt deze met 2 à 3 dagen al in huis.

Ja. Het voordeel van bestellen op Lossebladen.nl is dat jouw bestelling gratis door weer en wind wordt bezorgd.

Vul tijdens het afrekenen in het bestelformulier de naam en adresgegevens van de ontvanger in. Om op de hoogte te blijven van de status van je bestelling, vul je je eigen telefoonnummer en e-mailadres in. De bestelling wordt binnen 2 tot 3 werkdagen bezorgd. 

Het is niet mogelijk om een los tijdschrift dat je hebt aangeschaft digitaal te lezen. Wil je graag tijdschriften digitaal lezen? Ga dan naar Tijdschrift.nl en bekijk de mogelijkheden of bestel een proefabonnement op Kiosk.nl. Met een proefabonnement krijg je direct toegang tot de digitale editie. 

Ja dit kan. Ga hiervoor naar de titel waarvan je het eerder verschenen nummer wil bestellen. Onderaan de pagina vind je de edities tot een paar maanden terug. Staat de editie waar je naar op zoek bent er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wellicht kunnen zij je verder helpen.

Helaas bezorgen wij geen artikelen naar het buitenland. 

Dit is mogelijk zolang de voorraad strekt. Voeg hiervoor het gewenste tijdschrift toe aan je winkelwagen. Vervolgens klik je rechtsboven op je bestelling en kies je bij 'aantal' de gewenste hoeveelheid.

Betalingen vinden plaats via iDEAL

Je kunt producten altijd binnen 14 dagen na ontvangst retourneren, mits ze ongebruikt zijn. De retourkosten zullen voor eigen rekening zijn. Neem voor het retourneren van je bestelling contact op met onze klantenservice. Zij zullen je verdere instructies geven.

Bij bestellingen met meer dan één artikel kan het voorkomen dat het in meerdere pakketten wordt verstuurd. De artikelen die direct leverbaar zijn, worden alvast naar je toegestuurd. De artikelen die er iets langer over doen ontvang je apart.

De leukste losse tijdschriften voor vrouwen

Ben je op zoek naar leuke vrouwenbladen? Op Lossebladen.nl vind je verschillende losse tijdschriften voor vrouwen. Of je nu houdt van mode, beauty, lifestyle, lekkere recepten of graag leest over gezondheid en mindfulness: met het brede assortiment vrouwenbladen is er voor elke vrouw een passend tijdschrift. Bestel je favoriete vrouwenblad of stel zelf een tijdschriftenpakket samen met verschillende bladen. 

Aanbod losse vrouwentijdschriften

Lees je graag reportages over wonen, tuinieren, mode en culinaire inspiratie? Bestel dan een los nummer van het populaire vrouwenblad Libelle. Met Libelle geniet je van persoonlijke verhalen, columns en artikelen over de dingen die jou bezig houden. Naast Libelle kun je ook kiezen voor het tijdschrift Libelle Bookazine. Dit zijn complete boeken in tijdschriftvorm. Ben jij gek op puzzelen? Bestel dan een los nummer van het tijdschrift Libelle Puzzelen. Tot slot is er Libelle Specials, waarin de favoriete onderwerpen van Libelle lezeressen worden belicht. Onderverdeeld in de vier meest populaire thema's: Libelle Gezond, Libelle Tuin & Zo, Libelle Living, en Libelle Lekker.


In het tijdschrift Margriet lees je interviews die je bijblijven en reportages over alledaagse onderwerpen zoals relaties, wonen, lekker eten en gezond bewegen. In de specialserie Margriet Extra lees je alles over gezond en gelukkig ouder worden. Elke special heeft een eigen thema. Liefhebbers van puzzels kunnen een los nummer bestellen van Margriet Puzzelen voor urenlang puzzelplezier.


In het populaire vrouwentijdschrift Flair lees je artikelen over persoonlijke ontwikkeling, carrière, relaties en nog veel meer wat jij als vrouw wil weten.


In het tijdschrift Flow lees je alles over mindfulness, simpeler leven en offline gaan. Flow gaat over bijzondere mensen, de mensen om je heen en over alledaagse situaties. Met Flow raak je geïnspireerd door mooie spreuken, papieren extra’s en tekeningen om in te lijsten. Behalve Flow Magazine maakt de redactie ook elk jaar vier Flow Specials, elk met een eigen thema. Zoals hoe te leven met minder, mindfulness voor elke dag en een special die helemaal gewijd is aan papier: het Book for Paper Lovers.


Met Story neem je een kijkje in het leven van bekend Nederland en de koningshuizen. In dit tijdschrift lees je het laatste entertainmentnieuws, spraakmakende onthullingen en openhartige interviews. 

Losse vrouwentijdschriften online bestellen

Op Lossebladen.nl bestel je zowel nieuwe als eerder verschenen edities van tijdschriften voor vrouwen. Handig als je bladen wil lezen die niet meer in de winkel te koop zijn. Op Lossebladen.nl bestel je eenvoudig een los nummer of stel je zelf een tijdschriftenpakket samen met verschillende vrouwenbladen.