Dé officiële verkoopsite van de beste Nederlandse tijdschriften
Van tijdschriften en boeken, tot cadeauboxen en agenda's
Altijd gratis thuisbezorgd

Veelgestelde vragen

Je krijgt je bestelling geheel gratis thuisbezorgd.

Ja. Het voordeel van bestellen op Lossebladen.nl is dat jouw bestelling gratis door weer en wind wordt bezorgd.

Het is niet mogelijk om een los tijdschrift dat je hebt aangeschaft digitaal te lezen. Wil je graag tijdschriften digitaal lezen? Ga dan naar Tijdschrift.nl en bekijk de mogelijkheden of bestel een proefabonnement op Kiosk.nl. Met een proefabonnement krijg je direct toegang tot de digitale editie. 

Ja dit kan. Ga hiervoor naar de titel waarvan je het eerder verschenen nummer wil bestellen. Onderaan de pagina vind je de edities tot een paar maanden terug. Staat de editie waar je naar op zoek bent er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wellicht kunnen zij je verder helpen.

Helaas bezorgen wij geen artikelen naar het buitenland. 

Dit is mogelijk zolang de voorraad strekt. Voeg hiervoor het gewenste tijdschrift toe aan je winkelwagen. Vervolgens klik je rechtsboven op je bestelling en kies je bij 'aantal' de gewenste hoeveelheid.

Je kunt producten altijd binnen 14 dagen na ontvangst retourneren, mits ze ongebruikt zijn. De retourkosten zullen voor eigen rekening zijn. Neem voor het retourneren van je bestelling contact op met onze klantenservice. Zij zullen je verdere instructies geven.

De beste woonbladen van Nederland

Op zoek naar losse woontijdschriften? Bestel een los nummer van de beste woonbladen van Nederland en doe inspiratie op. 

Aanbod losse woontijdschriften

In het tijdschrift vtwonen vind je het laatste woonnieuws en dé trends op lifestylegebied. vtwonen biedt volop inspiratie voor een mooi en leefbaar huis. Naast de reguliere vtwonen is er vtwonen specials. Ieder jaar brengt de redactie van vtwonen vier specials uit met een eigen thema. Boordevol inspiratie en praktisch ideeën. Op Lossebladen.nl kun je nieuwe en eerder verschenen specials bestellen. Ook vind je op Lossebladen.nl vtverbouwen. vtverbouwen wijst je de weg met verhuizen, (ver)bouwen of nieuwbouwen.


Met een los nummer Wonen Landelijke Stijl droom je weg bij de mooiste landelijke interieurs. Je geniet van stylingtips van professionals, shopadressen en unieke interieurs. In het tijdschrift Stijlvol Wonen vind je interieurreportages, slimme woonoplossingen en kijk je binnen in luxueuze huizen. Met het woontijdschrift Eigen Huis & Interieur neem je een kijkje in de wereld van design, kunst en wonen. 


Tot slot lees je in woonmagazine Ariadne at Home alles voor een creatief, warm en persoonlijk huis. Bestel een los nummer en geniet van de DIY's, stylingideeën en kijk binnen in de mooiste huizen. Liefhebbers van de brocante woonstijl kunnen een los nummer bestellen van Brocante Living

Losse woonmagazines online bestellen

Op Lossebladen.nl bestel je woontijdschriften van zowel nieuwe als eerder verschenen edities. Handig als je inspiratie wil opdoen uit een nummer dat niet meer in de winkel te koop is. Wil je juist langer genieten van jouw favoriete woonblad? Kijk dan eens voor de laatste aanbiedingen op Kiosk.nl. Op Lossebladen.nl bestel je eenvoudig een los tijdschrift of stel je zelf een tijdschriftenpakket samen met verschillende woonbladen.