Dé officiële verkoopsite van de beste Nederlandse tijdschriften
Van tijdschriften en boeken, tot cadeauboxen en agenda's
Altijd 25% korting op losse tijdschriften en gratis thuisbezorgd

Veelgestelde vragen

Je krijgt je bestelling geheel gratis thuisbezorgd.

We begrijpen natuurlijk dat je met smart uitkijkt naar je bestelling, dus je hebt deze met 2 à 3 dagen al in huis.

nee, op Lossebladen.nl geniet je maar liefst 25% korting op alle losse tijdschriften. (Agenda’s, kalenders, cadeauboxen, boeken en pockets zijn hiervan uitgesloten.)


Vul tijdens het afrekenen in het bestelformulier de naam en adresgegevens van de ontvanger in. Om op de hoogte te blijven van de status van je bestelling, vul je je eigen telefoonnummer en e-mailadres in. De bestelling wordt binnen 2 tot 3 werkdagen bezorgd. 

Het is niet mogelijk om een los tijdschrift dat je hebt aangeschaft digitaal te lezen. Wil je graag tijdschriften digitaal lezen? Ga dan naar Tijdschrift.nl en bekijk de mogelijkheden of bestel een proefabonnement op Kiosk.nl. Met een proefabonnement krijg je direct toegang tot de digitale editie. 

Ja dit kan. Ga hiervoor naar de titel waarvan je het eerder verschenen nummer wil bestellen. Onderaan de pagina vind je de edities tot een paar maanden terug. Staat de editie waar je naar op zoek bent er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wellicht kunnen zij je verder helpen.

Helaas bezorgen wij geen artikelen naar het buitenland. 

Dit is mogelijk zolang de voorraad strekt. Voeg hiervoor het gewenste tijdschrift toe aan je winkelwagen. Vervolgens klik je rechtsboven op je bestelling en kies je bij 'aantal' de gewenste hoeveelheid.

Betalingen vinden plaats via iDEAL

Je kunt producten altijd binnen 14 dagen na ontvangst retourneren, mits ze ongebruikt zijn. De retourkosten zullen voor eigen rekening zijn. Neem voor het retourneren van je bestelling contact op met onze klantenservice. Zij zullen je verdere instructies geven.

Losse tv-gidsen

Ben je op zoek naar tv-gidsen? Wil je graag alles lezen over televisie, films en showbizz? Op Lossebladen.nl bestel je eenvoudig losse tv-gidsen en mis je nooit meer je favoriete series en films.

Aanbod losse tv-gidsen

Met de tv-gids Veronica Superguide lees je niet alleen de vaste televisieprogrammering, maar ook het laatste nieuws over de sterren, games, films en muziek. Bestel een los nummer van de dikste tv-gids van Nederland. 


Naast Veronica Superguide is er het kwartaalmagazine Veronica Superguide Special. Deze tv-gids staat vol met interviews, reportages, columns, puzzels en strips. Natuurlijk met een link naar televisie, films, series, muziek en lifestyle.


In de tweewekelijkse tv-gids Totaal TV vind je het programmaoverzicht van meer dan 100 zenders. Daarnaast lees je alles over digitale televisie, gadgets en het laatste tv-nieuws. 

Losse tv-gidsen online bestellen

Op Lossebladen.nl bestel je eenvoudig nieuwe en eerder verschenen edities van tv-gidsen.