Dé officiële verkoopsite van de beste Nederlandse tijdschriften
Van tijdschriften en boeken, tot cadeauboxen en agenda's
Altijd 25% korting op losse tijdschriften en gratis thuisbezorgd

Veelgestelde vragen

Er zijn geen verzendkosten.

Houd rekening met een levertijd van 2 tot 3 werkdagen. 

Nee, op Lossebladen.nl krijg je altijd 25% korting op losse tijdschriften. Agenda’s, kalenders, cadeauboxen, boeken en pockets zijn hiervan uitgesloten.

Vul tijdens het afrekenen in het bestelformulier de naam en adresgegevens van de ontvanger in. Om op de hoogte te blijven van de status van je bestelling, vul je je eigen telefoonnummer en e-mailadres in. De bestelling wordt binnen 2 tot 3 werkdagen bezorgd. 

Het is niet mogelijk om een los tijdschrift dat je hebt aangeschaft digitaal te lezen. Wil je graag tijdschriften digitaal lezen? Ga dan naar Tijdschrift.nl en bekijk de mogelijkheden of bestel een proefabonnement op Kiosk.nl. Met een proefabonnement krijg je direct toegang tot de digitale editie. 

Ja dit kan. Ga hiervoor naar de titel waarvan je het eerder verschenen nummer wil bestellen. Onderaan de pagina vind je de edities tot een paar maanden terug. Staat de editie waar je naar op zoek bent er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wellicht kunnen zij je verder helpen.

Helaas bezorgen wij geen artikelen naar het buitenland. 

Dit is mogelijk zolang de voorraad strekt. Voeg hiervoor het gewenste tijdschrift toe aan je winkelwagen. Vervolgens klik je rechtsboven op je bestelling en kies je bij 'aantal' de gewenste hoeveelheid.

Betalingen vinden plaats via iDEAL

Je kunt producten altijd binnen 14 dagen na ontvangst retourneren, mits ze ongebruikt zijn. De retourkosten zullen voor eigen rekening zijn. Neem voor het retourneren van je bestelling contact op met onze klantenservice. Zij zullen je verdere instructies geven.

Bestel de leukste tijdschriften

Ben je op zoek naar losse tijdschriften? Op Lossebladen.nl vind je een uitgebreid aanbod van meer dan 40 titels. 

Uitgebreid aanbod Lossebladen.nl

Op Lossebladen.nl vind je de leukste tijdschriften voor vrouwen. Kies bijvoorbeeld voor het populaire vrouwenweekblad Libelle. Naast Libelle is er ook Libelle Bookazine, Libelle Specials en voor liefhebbers van puzzels Libelle Puzzelen. Ook het tijdschrift Margriet is geliefd bij vele vrouwen. In de specialserie Margriet Extra lees je alles over gelukkig ouder worden. Daarnaast staat Margriet Puzzelen garant voor urenlang puzzelplezier. En vergeet ook de tijdschriften Flair, Flow, Flow Specials en glossy magazine Nouveau niet. Daarnaast vind je op Lossebladen.nl ook verschillende modetijdschriften


Populaire mannenbladen zijn onder andere AutoWeek, AutoWeek Campers, AutoWeek Classics en GTO. Volg je graag het laatste entertainmentnieuws? Bestel dan een los nummer van het tijdschrift Veronica Superguide, Veronica Superguide Special of het weekblad Story. Met het tijdschrift Totaal TV lees je alles over televisie en mis je nooit meer je favoriete series of films.  


Voor kinderen zijn er de populaire jeugdtijdschriften Donald Duck, Katrien Duck, Tina en Zo Zit Dat. Voor de jongste lezers hebben we kleutertijdschrift Donald Duck Junior om vrolijk te leren lezen en schrijven. 


Wie op zoek is naar wooninspiratie kan zijn hart ophalen met de populaire woontijdschriften vtwonen, vtwonen Specials, vtverbouwen, Ariadne at Home, Brocante Living, Stijlvol Wonen, Eigen Huis & Interieur en Wonen Landelijke Stijl. 


De beste tijdschriften voor ouders vind je eveneens op Lossebladen.nl. Populaire tijdschriften voor ouders zijn Ouders van Nu en Ouders van Nu Specials. 

Losse tijdschriften online bestellen

Op Lossebladen.nl bestel je eenvoudig losse tijdschriften of stel je zelf een tijdschriftenpakket samen met je favoriete bladen. De tijdschriften worden gratis thuisbezorgd. Veel leesplezier!