Dé officiële verkoopsite van de beste Nederlandse tijdschriften
Van tijdschriften en boeken, tot cadeauboxen en agenda's
Altijd gratis thuisbezorgd

Veelgestelde vragen

Je krijgt je bestelling geheel gratis thuisbezorgd.

We begrijpen natuurlijk dat je met smart uitkijkt naar je bestelling, dus je hebt deze met 2 à 3 dagen al in huis.

Ja. Het voordeel van bestellen op Lossebladen.nl is dat jouw bestelling gratis door weer en wind wordt bezorgd.

Vul tijdens het afrekenen in het bestelformulier de naam en adresgegevens van de ontvanger in. Om op de hoogte te blijven van de status van je bestelling, vul je je eigen telefoonnummer en e-mailadres in. De bestelling wordt binnen 2 tot 3 werkdagen bezorgd. 

Ja dit kan. Ga hiervoor naar de titel waarvan je het eerder verschenen nummer wil bestellen. Onderaan de pagina vind je de edities tot een paar maanden terug. Staat de editie waar je naar op zoek bent er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wellicht kunnen zij je verder helpen.

Betalingen vinden plaats via iDEAL

Bij bestellingen met meer dan één artikel kan het voorkomen dat het in meerdere pakketten wordt verstuurd. De artikelen die direct leverbaar zijn, worden alvast naar je toegestuurd. De artikelen die er iets langer over doen ontvang je apart.

Bestel de leukste tijdschriften

Ben je op zoek naar losse tijdschriften? Op Lossebladen.nl vind je een uitgebreid aanbod van meer dan 40 titels. 

Uitgebreid aanbod Lossebladen.nl

Op Lossebladen.nl vind je de leukste tijdschriften voor vrouwen. Kies bijvoorbeeld voor het populaire vrouwenweekblad Libelle. Naast Libelle is er ook Libelle Bookazine, Libelle Specials en voor liefhebbers van puzzels Libelle Puzzelen. Ook het tijdschrift Margriet is geliefd bij vele vrouwen. In de specialserie Margriet Extra lees je alles over gelukkig ouder worden. Daarnaast staat Margriet Puzzelen garant voor urenlang puzzelplezier. En vergeet ook de tijdschriften Flair, Flow en Flow Specials niet. Daarnaast vind je op Lossebladen.nl ook verschillende modetijdschriften


Populaire mannenbladen zijn onder andere AutoWeek, AutoWeek Campers, AutoWeek Classics en GTO. Volg je graag het laatste entertainmentnieuws? Bestel dan een los nummer van het tijdschrift Veronica Superguide, Veronica Superguide Special of het weekblad Story. Met het tijdschrift Totaal TV lees je alles over televisie en mis je nooit meer je favoriete series of films.  


Voor kinderen zijn er de populaire jeugdtijdschriften Donald Duck, Katrien Duck, Tina en Zo Zit Dat. Voor de jongste lezers hebben we kleutertijdschrift Donald Duck Junior om vrolijk te leren lezen en schrijven. 


Wie op zoek is naar wooninspiratie kan zijn hart ophalen met de populaire woontijdschriften vtwonen, vtwonen Specials, vtverbouwen, Ariadne at Home, Brocante Living, Stijlvol Wonen, Eigen Huis & Interieur en Wonen Landelijke Stijl. 

Losse tijdschriften online bestellen

Op Lossebladen.nl bestel je eenvoudig losse tijdschriften of stel je zelf een tijdschriftenpakket samen met je favoriete bladen. De tijdschriften worden gratis thuisbezorgd. Wil je liever wat langer genieten van een tijdschrift? Kijk dan eens tussen de tijdschriften op Kiosk.nl. Veel leesplezier!